Bloggen

Lillprinsen har flyttat!

Av
den
11 december 2013

Inget bekant jamande från sänghalmen imorse, huva så tomt det var trots att det finns tre pälsklingar kvar i huset :hmm:

rambosover

Igår blev Rambo hämtad av sin nya matte och en av småhussarna..

rambomedmor

Och visst var det väl på tiden, titta bara så trångt det är i bingen med mamma! 😀

ramboohasse

Men nog saknade Hasse sin frukostkompis i morse, han som diskar våra frukosttallrikar rena, den ena med filmjölk och den andra med mjölk och havregrynsgröt.. 🙂

rambooblinkaater

Blinka däremot tycker nog att det är skönt att slippa dela matskål.. 😆

rumbamedtotte1

Bästa kompisarna…nu förstår varken Torsten eller Astrid vad som hänt! Bara ett par timmar efter att Rambo åkt så stod bägge katterna i farstun och ville ut, 😮 något som inte hänt på mannaminne 😕
Undrar just om dom skulle ut och leta 😯

5vcollagekattungar

Så fort tiden går, här är juvelerna blott fem veckor, det känns som igår..
Nu hoppas jag innerligt att han kommer väl tillrätta i det stora huset på landet, han ska få börja vänja sig försiktigt med bara ett rum i taget.
Sen ska han förstås lära känna sina nya lekkamrater, fem glada barn som gillar och är vana vid katter!
Och sen….. 😉 vågar han sig kanske så småningom genom kattluckan och ut och utforska den stora vida världen!

katter2v2

Liten har blivit stor.. :kiss:

TAGS
13 kommentarer
 1. Svara

  Mia

  11 december 2013

  Naaaaw…. :tear: Men nu väntar ett nytt spännande kapitel i Rambo’s liv, det blir säkert bra men attans vad jobbigt det är när separationsångesten sätter in! Fast ni har ju tre pälsklingar kvar, tack o lov! :love:
  Kram till er alla!

 2. Svara

  "LillaSyster"

  11 december 2013

  Lille plutten :kiss: . jag saknar honom också….. Klart de skulle ut och leta, det brukar vara ett förskräckligt jamande den första tiden. Jag minns hur Elvis i somras lade upp ett avgrundsvrål då Alice spårlöst försvann. Så visst har de koll på läget de fyrbenta vännerna. Men han får det säkert bra och du kanske kan hälsa på när längtan blir för stor. Kram

 3. Svara

  Malin

  11 december 2013

  Så han blev hämtad nu lilla Rambo :tear: Hoppas han får det riktigt riktigt bra hos sin nya familj och att inte ni är allt för ledsna därhemma i pörtet.

  Det har varit så roligt att få följa småmissarnas uppväxt hos er. :kiss:

  Ni får skicka ut Astrid till våren igen 😉

 4. Svara

  anki

  11 december 2013

  Oh lille prinsen – de där är ju så känsloladdat. Minns när vi levererade våra valpar..hua men alla fick de så bra. Man är bara utrustad med för mycket känslor.
  Dom växer hemskans fort.

  Kramiz

 5. Svara

  Herr Nilssons Fru

  11 december 2013

  :ehh:

 6. Svara

  Lisa

  11 december 2013

  Lilla hjärtat. Nu blir det helt nya äventyr. Och inga andra katter o hundar att luta sig i mot och ligga o gosa med. En av mina katter blev nästan lite konstig när den äldre fick somna in. Hon låg och tuttade på pälsen på hennes mage. Ja det var verkligen en omställning. Hoppas innerligt att det kommer att gå bra för lilla Rambo. Är Astrid kastrerad? Eller kan hon få flera kullar? Ha det så bra. Kram Lisa.

 7. Svara

  Ingegerd

  11 december 2013

  Lycka till Rambo! Du har fått bästa möjliga uppväxt hos Paula och Hasse. Det har varit så roligt att få se alla bilder och läsa om kattungarnas utveckling!

 8. Svara

  Nette Cecilia

  11 december 2013

  :the: Säkert en saknad när sådana små pälsklingar flyttar ,härliga bilder ,kram Nette :zzz:

 9. Svara

  Agneta

  12 december 2013

  Oh, vilka underbara bilder och hoppas han får det bästa av kattliv, den lille pälsklingen (bra ord, det gillar jag verkligen). Dom är ju så söta så man vet inte vad man skall göra, godisdjur!
  Agneta kram

 10. Svara

  BrittMarie

  12 december 2013

  Vilken tur att ni har skidorna att titta på i helgen, när nu “Lillprinsen” har flyttat. Det blir nog lite lugnare, men ni har ju fortfarande några pälsklingar kvar. Vår snögubbe ja, visst har han smalnat av. Det var ju nämligen förra julafton som han tittade in på oss. Jag vill minnas att han sjönk ihop och var betydligt kortare redan på juldagen. Hade vi haft något källarfönster hade han kunnat titta in där då. Denna säsongen har det inte varit tillräckligt med snö, för en rejäl gubbe. Grannbarnen gjorde en borg, men även den är borta. Nu är det som våren igen.
  Trevlig lucia önskar vi i Västervik

 11. Svara

  TT

  13 december 2013

  Så tomt kan jag tänka eftersom han blev kvar så länge!
  Jag har aldrig haft varken kattungar eller hundvalpar men jag tror jag skulle fästa mej så mycket att jag behöll alla! 😉

 12. Svara

  Kicki

  13 december 2013

  Förstår att det känns, när det sista barnet lämnat boet. Men det blir ju inte tomt, det finns ju gott om pälsklingar kvar ändå.
  Var hamnade han?
  Kramen

 13. Svara

  Raija

  15 december 2013

  Men så spännande och samtidigt förstår jag precis känslan av tomhet som brukar infinna sig när en liten flyttat. Hoppas han kommer trivas i sitt nya hem. Förutsättningarna verkar finnas med fler barn som kommer hålla honom sysselsatt.

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 152
 • 497
 • 1 652 574
 • 5 119
 • 66 012
Sök här