Rubrik: tillit

Jag gör ett försök på ett nytt tema som kallas veckans rubrik

Veckans rubrik är tillit

Igår var det dags för installation av den nya amerikanska presidenten, hur det står till med tilliten för honom vet vi bara alltför väl..
Detta klipp säger väl allt…om hur det kan skilja på tillit mellan man och kvinna!

klicka här

Jag känner dessvärre total brist på tillit..

I pörtet känner alla i flocken stor tillit till varandra, men det är inte utan att det finns två som har ett speciellt band

Hälsningsceremonierna är alltid lika hjärtliga även om de bara varit åtskilda en kort stund..

och den gode Torsten känner den allra största tillit och kärlek till sin bästis Blinka!

Vill du se flera bidrag, kika in här

0

16 Comments:

 1. Ja suck….det är sorgligt och skrämmande …

 2. Meeen vem bryr sig om Trump när en ser kärleken/tilliten mellan dina Gullisar!?

  Eländet i världen blir en tvungen att stänga av ibland. Men min oro är rör inte bara Trump, vad är på gång att hända mellan M och SD, och ska vårt land också drabbas av främlingsfientliga politiker?! Mitt hopp är att folk vaknar i tid och att M sjunker som en sten i nästa val och tar SD med sig.

  Här i stan har vi ännu en skandal, där en VD för ett kommunalt försäkringsbolag (?!) fröjdat med både det ena och det andra för våra pengar. Hans lön och frimisar är rundligt tilltagna och ändå måste han utnyttja det än mer. Det är lokala journalister som grävt, och en undrar är det media som ska vara revisorer i vårt land?!

  Trevlig helg!

 3. Som hund och katt, inte i pörtet för där är de verkligen bästa vänner. Så fina tillsammans. Kram

 4. Varje människa borde vara en “Torsten/Blinka!
  Vad Trump beträffar så hoppas jag bara att nån vettig person gömmer “avtryckaren” för honom! Karln är galen nog att starta atomkrig!
  Pussokram till er fina Pörte-bor!

 5. Underbara djur….deras tillit (om man fått den) och kärlek är gränslös…jag önskar att den där mannen i väster också kunde vara lite gränslös…. han skrämmer mig!! Kram på’re :love: :love:

 6. Ja du man blir verkligen tokrädd med den nye presidenten …
  Skit också…

 7. Skrämmande … den mannen gör mig vettskrämd! Härlig tillit mellan Torsten och Blinka … underbart! Fina bilder på deras tilltro till varandra … och kärlek… :)
  Ett bra inlägg på temat! Har du tänkt hänga med oss i gruppen, eller är det ett inlägg på temat ändå?
  Ha en bra dag Paula!
  Kram

 8. Vad är väl som vänner. Så underbara bilder.

  Vet du vad, jag har bannemej väckt upp min blogg :zzz:
  Man tror knappt de e sant.

  Kramiz

 9. Vilka goa bilder, underbara. Jag är glad att inte vara Amerikan just nu. Stackars folket som bor där. De måsta skämmas för att lyckats få denna tölp till makten.
  /P

 10. Hej Paula!
  Välkommen till rubrikarna! Jag länkar in dig på min sida
  Trumpen ja oj oj oj, han blir i gruppen där ingen tillit finns. Din tillitsbilder är däremot goda som guld!

 11. Så fina ihop! Verklig tillit, precis som Kalle och Kaspar. :love:
  Den trumpne däremot utstrålar raka motsatsen. :help:

 12. Ja, vad är det för skrämmande tillitsbrist som fått så många att rösta för en så pass opålitlig person. Det har egentligen ingen av de politiska kommentatorerna lyckats förklara.

  Men vilka gulliga bilder på hund och katt som tröst. Sååå fina!

 13. Skrämmande gubbar och fila djur.
  Natti

 14. Åh vilken sötvovve och sötmisse. Där finns tilliten.

  Kram och en fin ny vecka önskar jag dig

 15. Åh vilka sötisar… ja de på bilderna längre ner menar jag! Och vad roligt att du hänger på Rubriktema! Välkommen! Ska komma ihåg att länka dig!

 16. Trump inger skrämmande och oroväckande känslor totalt avsaknad av inslag att vi ska kunna känna tillit till honom, åtminstone inte jag. Men förvisso har han ju i s k demokratisk anda blivit vald!? Kanske säger mer om väljarna än om Trump själv. Trodde ett tag att hans beteende under valrörelsen bara var taktik för att vinna och att han som president skulle bete sig mer presidentlikt. Så verkar det ju dessvärre inte bli. Nu får vi bara bevittna, utan att kunna göra ett smack åt saken, vad som är i görningen och händer. Håller med en föregående kommentator här som skrev om att stänga av alla dessa oroväckande rapporter ibland. Det är nog ett bra sätt. Istället föreslår jag fokus på Ankis dagsinlägg om tacksamhet. Din vovve-katt verkar gilla varann det är då säkert. Jag själv gillar hundar men är dock ingen kattmänniska alls och närmar mig i princip aldrig en katt. Men jag ser ju att de är fina men jag har ingen Tillit till katter.

  I vart fall önskar jag dig en bra fortsättning på måndagen. Kram

Kommentera