Bloggen

SITTER MED VANTARNA PÅ

Av
den
5 januari 2006

Jo, jag får skylla mig själv!
Inatt släppte jag ut Loppan och låste inte dörren efter mig ordentligt! Därför kunden Larissa också ta sig en nattvandring medan vi sov, och hon stänger inte dörren efter sig alls!
Vi vaknade när Loppan kommit in, hoppat upp i sängen och skakade av sig sin snöiga päls på vårt duntäcke!
Hasse störtade upp ur sängen, smällde igen dörren och kollade termometern….. 14 varma grader!!
Efter en varm o go dusch fryser jag nu ännu mer än tidigare, så nu åkte torgvantarna på!

Jag vill berätta lite egenheter om min nya blogg, för den har förorsakat en del frågetecken hos mina läsare.
När du första gången skriver en kommentar i bloggen så publiceras den inte med en gång.
Istället får jag ett mail som talar om att du skrivit, och den ska jag godkänna!
Dethär är en säkerhetsåtgärd för att jag ska slippa få in “bovar o banditer”.
Så snart jag godkänt kommentaren så publiceras den i bloggen, och nästa gång du kommenterar så känner datorn igen dig som en gammal kär vän, och publicerar kommentaren direkt!
Smart va! Så sluta nu inte att skriva utan ha tålamod så jag får era hälsningar och kommentarer även i fortsättningen! Och gästboken fungerar precis som vanligt!

Nu kommer jag också att börja fylla på med recept, bokrecensioner och andra texter jag gillar.
Det är ju så roligt när jag kan (tror jag) göra det själv!
Men min dotter får fortsätta att fungera som en levande instruktionsbok ett tag till, tack för det gumman!
Sakta men säkert kommer framstegen…
Här kommer ett par bilder från ödetorpet som vi ofta går till under hundpromenaderna. Det ligger ca 1km hemifrån, och oftast är inte vägen plogad utan vi pulsar i snön sista biten.

ödetorp

Här bor det ingen, men jag tror torpet ska rustas upp…

bastu

Den obligatoriska bastun ser allt lite trött ut!

TAGS
1 Comment
 1. Svara

  marianne i Spacet

  5 januari 2006

  Brrr ! va kallt det låter fast å andra sidan där vi bodde innan gick graderna inte upp i så värst mycket mer UTAN att ha vovsingar som självrastade sej hihi. Fuskbygge mad andra ord. Sätt in “slälvgående dörrar” ( som öppnas och stängs via sensorer – som vid affärer, vettja så kan hundarna springa in o ut bäst dom vill .. Hoppas du hunnit tina upp lite nu i alla fall annars blir det svårt för fingrarna att pricka in bokstäverna på tangentbordet. Gullig dotter du har som hjälper dej.Och tjusigt ÄR det – så in i vassen… Varma kramar direkt från diskbaljan från lilla mej!

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 589
 • 681
 • 1 603 729
 • 5 032
 • 64 895
Sök här