Slapparhelg

Nu är det rejält häng på pörtetaket efter det milda blöta vädret

En ny sovrumsgardin har gjort entré!

Katterna är i stort sett innekatter så här års, men någon gång per dygn går de ut för att få en nypa frisk luft, sen ilar dom in och ….går på lådan!! Morr

I övrigt gillar de mest att ligga tillsammans i en hög och värma soffan…

allt medan hon matte, jag, kollar in dem som inte har någon slapparhelg minsann utan klättrar idogt uppför den långa slalombacken! Och så utsågs vinnare även detta år i Tour de Ski! Tänk så oväntat att det blev dubbelt Norge…

Nu utlovas snökaos här i länet, men det är ju vinter så det kan inte komma så överraskande!

Och nog föredrar jag riktig vinter framför halka och regn som fått råda några dagar…

Ha en riktigt skön vecka !

2

13 Comments:

 1. Oj, vilka snögardiner! Det kanske är bra att katterna håller sig inne så att de inte får snöras på sig. Det kan göra ont på små kissekatter. Blinka och katterna verkar trivas bra med en slappardag och visst är det ganska skönt även för oss att kunna sitta bekvämt och bara titta på andra som sliter :)
  kram

 2. Skulle inte vilja stå under denna snögardin måste jag säga…
  De två sista bilderna är otroligt bra. Har du fotat huset med”snödekorationer”. Otroligt roligt att titta på inifrån en varm lägenhet. Å Kurre är ju hur söt som helst. Ditt foto eller?!

 3. Tack! Jo, jag ska så sakteliga börja dra mig hemåt igen. Undrar just hur det ser ut i Stockholm. Men jag får vänta och se. Bilderna på katterna och Blinka är är så fina. Och de ser verkligen ut att ha det bra. Även vi har tittat på Tour de Ski men jag är glad att jag inte var med och skulle upp för för backen. Kanske är de norska deltagarna bättre tränade och har en annan inställning än en del andra . Imponerande var det.
  Huset med all snön är helt fantastiskt Häftigt ! Men tänk vilket takdropp det blir i vår.
  Och visst är det skönt med slappardagar. Ska nog träna lite på det.
  kram!

 4. Vad hände med min långa kommentar?

 5. Nu förstår jag inte varför mina kommentarer försvinner.

 6. Håller med dig vad gäller snön. Nu snöar det här och jag antar att det snöar hos dig med. I möre blir det till att skotta snö men hellre det än att försöka sanda så ingen ska halka utanför hos oss. Och så blir det lite motion på köpet.
  Här har Snoozen varit ute hur mycket som helst nu när det varit plusgrader men nu när det snöar är han inte lika ivrig på att vara ute. Han gör dock sina behov ute vilket väder det än är. Mumlan däremot ränner bara ut och snabbt in igen och gör de flesta av sina behov på lådan men så är hon ju innekatt från början, har varit utekatt i bara 1½ år.
  Nu ska jag fortsätta sticka och titta på Rainman på 12:an.
  Kramen.

 7. Nu just får det gärna regna här istället för att snöa…elgänget behöver inte tung och blöt snö i det läge vi befinner oss i just nu på ön i havet. Men det blir förstås som det alltid vill bli. Så fina bilder Paula! Dina pälsklingar vet att njuta av livet och bra så, så ska det vara. Också här tittade vi på Tour de Ski…och norrmännen är överlägsna också i att klättra med skidor på. Pust, en annan blir ju riktigt slut på kuppen. :)
  Ha det fint under din speciella gardin!

 8. Snygga snögardiner, djuren kommer hoppa högt när de slår till marken :) Så skönt de har det dina djur, bara gottar sig. De e härligt.
  Häftig hus på slutet o jösses vad snö.
  Kramiz o go tisdag

 9. Vi har ingen snö alls och kanske blir det bara regn denna gången också. Det blir lite mörkt. Men vi slipper se upp för snöras förstås. Vilken fin ekorrebild!

 10. Oj vad mysigt och härligt slappt det såg ut där i soffan :-)

  Hmm… Dina nya “gardiner”… Jag skulle inte kunna låta bli att ta piasavakvasten och he ner dom! :-D

 11. Så mysigt dom har det Blinka och katterna i soffan.
  Ja, idag kommer det då snö så det räcker och blir över.
  Flera avåkningar både här och där på vägarna.
  Kram

 12. Vi har sluppit vintern här än så länge. Det vill säga om vinter är lika med snö och riktigt hård kyla. Inne i Jönköping är det barmark, vi har haft ett tunt snötäcke några dagar, det är allt – än så länge. Det passar mig utmärkt. Men visst är det läckert med vinter – på bild! Eller om det kommer snö och får ligga kvar!

  Tjusig “djur-hög” du har i soffan. Ser väldigt gosigt ut! :-)

Kommentera