Bloggen

Slut på det roliga…

Av
den
17 augusti 2014

suomi

Visst har jag glatt mig åt flera svenska medaljer, men mitt hjärta slår ju för mitt fosterland, och vem är gladare än jag över att i sista skälvande minuten få kröna ett roligt mästerskap med inte mindre än 2 spjutmedaljer 😀
Ett tag såg det alldeles för bra ut med finsk trippel, men den glädjen förstörde tjecken… 🙂

spjut14

hjarnakvinna

Jag är nog definitivt ingen typisk kvinna, i hennes hjärna finns ju inga sportgener alls!
Däremot önskar jag att min tekniska lilla partikel vore aningen större, för nu har jag tappat bort ljudet på datorn som i övrigt också behöver omformateras, något jag inte klarar själv :thumbsdown:

hjarnaman

Är fördelningen verkligen denna? Världens bästa kockar är ju faktiskt män! 😉

Det har varit så skoj att följa hela mästerskapet och denna vecka har formligen flugit iväg.
Men, vad ska jag nu hitta på?
Tio långa dagar innan mitt nästa besök på ortopeden, och regnet det vräker ner..

0817d

Myskankorna stortrivs och strosar omkring på gräsmattan, man skulle haft deras simhud mellan tårna .. 8)
Regnet gör ju att svampen ploppar upp och det är ju kul, om man kunde bära på en svampkorg vill säga 😥

0817a

Men, det finns lösningar på problemen, här har jag precis kommit hem från affärn och på hemvägen “råkade” jag få syn på några fina soppar… 😆 så då var det bara att kränga av sig ryggan och lägga i dom där…

Önskar dig som tittar in en fin vecka!

bok

TAGS
9 kommentarer
 1. Svara

  Mia

  17 augusti 2014

  Ja du Paula, dom gick fort dom där dagarna med EM….lider lite i tysthet med dig ang spjuttävlingen för även jag hade hoppats på trippelfinskt :grr:
  Nästa år är det VM??? Men…det är ju förstås ett år till dess….med lite skidor emellan :thumbsup:
  Hoppas att alla svampar poppar upp lagom till du fått av det där eländet på armen och att det ska underlätta åtminstone en aning för dig med plockningen då! Kram på dig, goa du :love: :love:

 2. Svara

  BrittMarie

  17 augusti 2014

  Wow! Tänk att kunna hitta svamp på vägen från affären. Jag skulle nog bli ganska snopen om jag kom hem med svamp när jag varit på ICA Maxi :ohno: För övrigt har jag varit i stillhet några dagar med ryggskott. Jag missade kvällens jourpass. Ganska frustrerande, när man tror att man aldrig är sjuk…Ja, ja. Det finns alltid de som har det värre. Hoppas nu det går framåt för dig med din arm!
  Kram

 3. Svara

  Malin

  18 augusti 2014

  Vet du det är lite småkul, Mårtens kusin har tvillingflickor som tävlar i friidrott, den ena för Sverige och den andra för Finland. Ida Aidanpää heter hon som tävlar för Finland och av vad jag hört så har hon varit med i Em!? Har inte sett ngt alls själv.
  Jag kan inte påstå att vi känner tjejerna men Mårten säger iaf att deras pappa inte var ett endaste dugg idrottsintresserad.

  Kram

 4. Svara

  Nette Cecilia

  18 augusti 2014

  :thumbsup: Javisst var detkul med medaljer jag tittade lite spjutfinal hos mamma på väg hem från holmen ,så det blev lite guldvatten på bloggen igår .Nu kommer det vatten ifrån ovan också ,kram Nette

 5. Svara

  Agneta

  18 augusti 2014

  Japp, då var det slut för den här gången. Kul med större tävlingar.
  Här regnar det ymnigt och man skulle behöva simhud här också. Tänk, dessförinnan var det alldeles för torrt. Vart har lagom tagit vägen, tro?
  Agneta kram

 6. Svara

  Första året i Hjo

  19 augusti 2014

  Synd att det inte blev en trippel för Finland. Vi är inte så framstående längre, varken Sverige eller Finland. Vi allt lite olika, män och kvinnor – det tycker jag är bra.

 7. Svara

  Gun Wiik Pils

  19 augusti 2014

  Har tyvärr tappat intresset för idrottstävlingar överhuvudtaget, som jag skrev i bloggen slötittade jag lite på lördagen, men då jag inte hängt med på länge gav det inte så mycket.
  Hitta svampar då väg till affären, inte illa.kan ibland se ängschaminjoner på nån gräsmatta, men med all trafik runt om så är det inte frestande att plocka, tyvärr..

 8. Svara

  TT

  19 augusti 2014

  Det var spännande med spjuttävlingen! Är också nöjd med två medaljer där! 🙂
  Men är verkligen världens bästa kockar män? Är det inte bara så att de kommer fram mer än kvinnor?

 9. Svara

  Astrid

  21 augusti 2014

  Ja nu längtar jag tills vi åker ner och får träffa den lilla
  Men det blir kanske till dopet, det är ju så långt att det bli ju inte så ofta
  Jag har ju missat allt denna sommar när det gäller datorn
  Men förstår att det är bätre nu med dig när du plockar svamp
  Kom på att min syster var ju också bättre i sitt finger som hon fick ur led
  Men var rädd om dig

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 441
 • 369
 • 1 608 669
 • 5 041
 • 65 037
Sök här