Tiden rusar..tjejer tjusar

Även andra prinsessan har nu fyllt en månad, hurra!
Noelle kommer väl att hela livet gräma sig över att kusin Freja är en dag äldre, hihi

Och i veckan var Vanessa och hälsade på sin nya kusin!
Söta Vanessa ser överlycklig ut, hon blir en fin barnpiga, hon har redan vanan inne med en egen lillebror

Vad passar väl bättre än en liten tillbakablick på ett gammalt inlägg med idel tjejer, som jag publicerade den 6 november 2007!
För det är något speciellt med tjejer i min släkt!

Citat:
Tisdagstema – en utmaning för dig och din kamera varje tisdag!

Tema: En/Ett

Jag fick ett barn, en flicka!

Jag var själv det ensamma barnet, min mor fick bara mig, en flicka!

Min mor var enda barnet till mormor!

Trot eller ej, min mormor var det enda barnet..

Efter fyra generationer av ett-barns-familj med en dotter har nu min egen dotter brutit traditionen, och äntligen skaffat förutom en dotter också två söner!
Slut citat

Och så har nu familjen utökats med tre fina flickor till, och jag är rikare än någonsin!

7

12 Comments:

 1. Grattis till de små liven. Snart är dom stora för tiden går fort.
  Kramar från Minton och mej

 2. En skatt som inte går att värdera, speciellt inte i pengar, vilken lycka med alla dina kära <3
  I pappas familj har det varit varannan generation pojkar och varannan flickor men nu är den grenen på utdöende, varken systers eller mina barn har egna barn och det är så sorgligt… Så jag är glad att du kan njuta av dina älsklingar <3
  Stor kram till er alla <3

 3. Så fint att visa bilder från fyra generationer och se likheterna. Din dotter och du är ju kopior av varann på fotona. Undrar om det fortfarande är så. Barnbarn, ja, de är väl det bästa man har. Så mycket kärlek som de ger, det är helt otroligt. Kram!

 4. Jag glädjs med dig och din fina familj =)

 5. Såååå söt hon är Noelle! Å vilken rolig story du delar med dig. Kan ju lugnt säga att kvinnofolket dominerar i er släkt och man ser många likheter mellan er. Sedan är jag ju helt hopplös vad gäller familjerelationer. Ja, inte bara att jag blandar ihop förnamnen (typ Emil och Simon;-) ) utan jag undrar vem Vanessa är. Alltså du har en dotter som i sin tur har en dotter och två söner. En av sönerna (Simon) och en dotter (Paulina) fick Freja respektive Noelle. Men om Vanessa är kusin till Freja och Noelle så saknas det ju en “gren” i trädet, eller tänker jag helt galet nu. Troligen;-)

 6. Vilket fint familjeinlägg , så roligt att se bilderna och få historien!
  Fortsatt trevlig kväll :-)

 7. Vad roligt att få se så fina bilder på din dotter, mamma och mormor och även på nytillskottet och hennes kusin :D Traditioner är till för att brytas och det gjorde din dotter rejält, både vad gäller antal barn och att det blev pojkar. Ett väldigt trevligt sätt att bryta en tradition :D
  Kram

 8. Så roligt med denna tillbakablick! Så fina bilder, Och lilla Noelle är så söt. Hoppas ni snart kan ses- Och Vanessa ser van ut i sammanhanget.
  Och nu är ju detta med “enebarntraditionen” absolut bruten.
  Ktam

 9. Vilket alldeles underbart inlägg Paula! Fina bilder på fyra generationer – och så fina Noelle! Såå söt liten prinsessa!
  Kram

 10. Lyckliga du Paula! Ni ensamma flickor har lyckats bra med att föröka familjen och nu blir den bara större hela tiden. Härligt och härliga foton! <3

 11. Vilket härligt inlägg med både nyheter och repriser. Jättefina bilder också :-)
  Stort GRATTIS till Noelle!

  Men jag tror inte att hon kommer att gräma sig hela livet. En dag vänder det och hon kommer att vara glad att hon är en dag yngre än Freja :-)

 12. Så söta flickor, allihopa!
  Jag fick två pojkar, min syster har fött 2 pojkar (varav en dödfödd gosse )
  och min lillebror fick två flickor! Lustigt va?!
  Ha det gott!
  Kram!

Kommentera