Tråkmåndag!

Så var den korta vintern slut…klafs och slafs,….suck

Där det inte var slask var det skitigt grus, kolla Daniels mage!

Han är en pöjk som finner sig i det mesta, går självmant in i duschen, så även om han ser lidande ut så låtsas han bara!

Efter att ha stått som en fällkniv i duschen några gånger kom jag på den genialiska idén att ta in en plaststol i duschen för att slippa stå och kröka rygg!
Funkar utmärkt, och all sand kan jag enkelt spola bort.

Tråkdagen fortsatte ….nu är det hög tid att rengöra kylen, kan inte ens minnas när jag senast tagit ur alla glashyllor och diskat dem…
Men nu är det gjort, och imorgon väntar ett jobbpass på loppis, hoppas få träffa trevligt folk snacka bort några timmar!
Vad har du gjort denna måndag?

3

14 Comments:

 1. Vilket blaskväder ni har Här har vi inte haft en snöflinga på hela vintern Barmark sol +10 grader idag

 2. Känner igen Daniels mage och tassar. Vilken bra ide med stolen så skall jag göra när Minton behöver skölja underredet från grus. Idag har jag varit på vårdcentralen och lämnat prover samt klippt mej. Lite sol men sedan regn som vanligt.
  Minton skickar puss och kram från mej.
  ???

 3. Jo man kunde riktigt stå och titta på hur vintern försvann igår. Tråkigt med slask. Känner igen det här med grus på småbenen.

 4. Slaskväder är inte kul alls! Smart idé med stolen i duschen!
  Bra jobbat med kylskåpsstädning – dags att göra det här också!
  Jag har krattat och vårstädat lite i trädgården – sen kom regnet och då gick jag in och gjorde … ingenting! Jo, jag fixade mat och fortsatte läsa en bok … och hängde framför datorn.
  Kram

 5. Söta, fina Daniel, vad duktig han är som står så snällt i duschen. Bra idé att ställa in en stol. Man ska vara rädd om sin rygg och särskilt om den redan bråkar en del. Städningn av kylen är tråkigt men man får sin belöning varje gång man öppnar dörren när det är gjort. Det brukar alltid finnas någon burk med inte så trevligt innehåll när man väl kommer till skott ;)
  Kram

 6. Fy fasen, när det blir sånt där väder, så kan man lika gärna ha sluppit den snön!
  Visst känns det bra när man städat ur kylen?? Ibland hittar man saker som man inte ens visste att man hade och ibland hittar man saker som man sparat (kan vara bra att ha) men som man aldrig kommer att använda!
  Vilken bra idé med stolen! Tror jag ska försöka det nästa gång men Artemis är inte så glad i duschen, så jag får väl kedja fast henne!! Daniel verkar då acceptera det, så skönt!
  Ha det så gott idag och hoppas ni får sälja mycket på loppisen! Kram på’re

 7. Fiffigt med stolen i duschen! Daniel är verkligen en duktig skådis som kan se så lidande ut fastän han bara låtsas ;-)

  Igår… Sjukgympa på morgonen, promenad i solen på dan, middag med goda vänner på kvällen. Jodå. Måndagen var helt okej :-)

  Nu snart dags för sjukgympa igen. Dagarna går…

 8. Idag är det skitväder, det regnar som attan just nu, men igår var det fint vårväder.
  Smart att ställa en stol i duschen.
  Kram

 9. Ja, av dina bilder att döma så skulle det vara Daniel i nollåttaland en vanlig vinterdag. Inte i år i och för sig, men väl när vi har snö i stan. Å Daniel är ju liten och “lättduschad”, men tänk dig en Schäfer till exempel.
  Smart med trädgårdsstolen och “halkskyddet” på den. Nästan som i ett spa för fyrbenta;-)
  Tycker inte att Daniel ser lidande ut, snarare försjunken i drömmar (om bättre väder).

 10. Bra att du satt stolen i duschen =) Här var det soligt och fint på fm, nu i em har det regnat – men jag har jobbat hela dagen. Skönt med nystädat kylskåp, jag gjorde det ordentligt i december.

 11. Vilket blask! Kan tänka mig att Daniel blev både smutsig och blöt men himla bra idé att komma på att ha en plaststol i duschen. Och fint att han låter sig duschas utan vidare.
  Kylskåpsrengöring kan vara bra då och då och oväntat innehåll kan ju också dyka upp här. Städade vårt förra veckan…
  Hoppas du får en trevlig loppisdag.
  Kram

 12. Hua! Nog var Daniel smutsig allt, tur att han gillar att bli ren sen, och fiffigt med stolen i duschen.
  Min måndag var alldeles förträfflig i Järvsö, men nu har jag nyss kommit hem igen… (torsdag em)
  Kram!

 13. Ibland har jag lust att duscha katterna (i synnerhet Snoozen) när de kommer in alldeles skitiga och gör spår överallt. Tyvärr är jag för rädd om skinnet för att ens försöka. Det är svårt nog att få kamma Snoozen om ens bara några tag med kattkammen och Mumlan skulle bli så rädd så henne skulle vi nog få leta i flera dagar om jag försökte duscha henne.
  Det var länge sen jag gjorde rent i mitt kylskåp också. Vad duktig du är som tar itu med det.
  Vad söt Daniel är på bilden där han står och lipar lite.
  Kramen.

 14. Nu funkade WP-inloggningen.

Kommentera