Ännu snöpligare…

“Min matte är totalt senil. Igår hade foton försvunnit, idag är dom hittade, i fel mapp förstås! Tänk att hon inte kan hålla ordning på nåt..”

Så nu tänker vi visa flera vintervyer, titta bara, det är nästan lika brett här som i Vasaloppsspåren, men här slipper vi trängas!

Vi försöker gömma oss i skogskanten för att slippa den plågsamma nordanvinden som gör promenaden ganska o-skön trots solen..

Här inne bland träden kan vi leka och ha kul!

Mars kan verkligen vara en underbar månad!

Torsten är överlycklig när Blinka kommer hem, som han saknat henne!

Apropå konstiga sovplatser, att ligga med huvudet på katternas klösmöbel ser inte så bekvämt ut men det funkar uppenbarligen!

Tjingeling från vinterpörtet!

0

9 Comments:

 1. Skönt att bilderna kom till rätta, så där gör jag också ibland och tror att dom raderats, men finns på annan plats.
  Vackert är det, javisst, men jag vill i alla fall ha vår!!
  Men skoterspåren är tacksamma när man vill ut i naturen och inte bara vara hänvisad till ägarna.
  Jag har ju sjön, men ett helsike har det varit med den jäkla blåsten senaste dagarna.
  Kram

 2. Jag har lyckats slänga hela bildmappen en gång, tur jag hittade den i papperskorgen.

  Kram

 3. Så skönt att de kom tillrätta dina fina bilder! Härligt vinterväder för dem som gillar det – vackert att titta på även om man som jag inte är så förtjust i snö.
  Torsten och Blinka … riktiga vänner ???
  kram

 4. De tycker verkligen om varandra Torsten och Blinka. På med skidorna du som inte behöver trängas :idea:
  Men det går kanske lättare utan stavar och skidor när Blinka är med. Vackra bilder och så bra att du bara tömt dem i fel mapp – sånt som händer :lol: Ha det gott här är det nog 5cm eller mer med snö nu och det singlar ner lite allt stilla – det räcker nu! Ha en fin eftermiddag. Kram

 5. Dina bilder och dina djur, en fin samling i pörtet :-)

 6. Jag känner igen det där att inte hitta bilder därför att de av nån anledning (troligtvis min egen miss) inte finns där jag trodde. Roligt de kom tillrätta i allafall. Lika fina som vanligt och nu börjar jag nästan se fram emot vår och sommar och alla fina bilder du säkert tar även då.

  Kul att se hur hund och katt kan vara så tjeliga och gilla varandra. Det verkar inte stämma det där ordspråket att vara som hund och katt.

  Trevlig onsdagskväll, kram

 7. Jodu, Blinka! Såna däringa mattar och hussar känner vi minsann igen. Cocobananas-syndrom lixom! Händer då och då (eller snarare titt som tätt härhemma också). Man får STÅ UT! Men… fina bilder på fulvintern! Den sista kommentaren kom från matten, men så är hon verkligen Out Of Order. Hälsningar KalleAnkan! :)

 8. Vilka underbara bilder! Vi har också fått snö men idag gör temperaturen allt för att den snabbt ska bort igen.
  /P

 9. Nämen… den här bloggen hade jag ju missat! Det var illa. Härliga vinterbilder!
  Jag sitter lite för sällan vid datorn nu för tiden men tänker ta igen det lite idag. Har en del foton att fixa med och så ska jag kopiera över en massa till en annan hårddisk för att vara på den säkra sidan så jag inte förlorar mina bilder.
  Solen sken här i morse men nu har det blivit gråtrist ute så jag kan lika bra hållas inne.
  Kramen.

Kommentera