Bebisar växer fort!

Liten Noelle på invägning idag, drygt två veckor gammal

Det ser bra ut, 3 cm längre redan och vikten stiger i lagom takt.

Hon verkar mest sova när hon fotas, men det lär ändra sig snart!

Den andra ögonstenen Freja har jag inte fått nya måtten på ännu

Mamma Malva med dotter Freja

Idag hade jag gärna stannat i bingen med Daniel.
Duggregn, ösregn, uppehåll, duggregn, och nu ösregn så det smattrar på taket!

Förhoppningsvis får vi tillbaka solen i morgon…så här fint var det senast den var på besök!

5

16 Comments:

 1. Så söta de små liven är. Daniel är förståndig som kryper upp i sängen.
  Vackra bilder när solen var framme.
  Tog en tur till stan idag och hittade en ny jacka som jag är nöjd med. Så blev det lite tuggisar till prinsen.
  Kramar från oss

  • Grattis till jackan, är det höst.- eller vintervariant? Jag köpte ju en bra regnjacka men snart behövs varmare klädsel. Ha en skön söndag, det har varit skitväder hela dagen här/kram

   • Vi har också haft skitväder med bkåst och regn. Jackan är för höst och vinter beroende på vad jag har under. Den går ner på låren så det känns skönt.
    ?

 2. Sååååå himla söta Noelle och Freja är. Tycker det ska bli riktigt roligt att jämföra längd och vikt. Jag menar de är ju nästan födda samtidigt, eller hur!? Freja har en väldigt vacker mamma. Första gången du visar upp henne.
  Ja, vädret var ingen höjdare här heller, men det slutade regna under förmiddagen. Å temperaturen 11 grader kan jag heller inte riktigt klaga på… än. Enligt väderappen är det pissväder i nollåttaland ett bra tag framöver nu. Typiskt oktoberväder med andra ord.

 3. Visst växer de små snabbt! Så fina bilder du har fått på dem.
  Idag har det verkligen inte varit ljust länge, gillar inte denna mörka årstid som nu kommer. Men det är väl bara att gilla läget?!
  Må så gott!
  Kram

 4. Ja nog växer de fort de små liven. Vilka söta tjejer. Vad roligt att få följa dem här på din blogg.
  Ser fram emot en solig dag. Här ska det ev komma lite snö framåt morgonen. Jag får väl se det när jag kliver upp men då hoppas jag solen börjat kika fram. Jag är ju inte den mest morgonpigga. Ska ställa klockan så jag kommer upp i hyfsad tid eftersom C antagligen behöver lite service innan han tar sig ur sängen.
  Ha en skön helg!
  Kram.

 5. Söta små bebisar, du har gjort min dag!
  Trevlig helg!

 6. De växer fort fort de små liven i ditt liv Paula.
  Härliga bilder på Noelle och Freja fina namn har de :-)
  Sista bilden med vattnet är en riktigt fin kraftbild.
  Fredagskram

 7. Ljuvliga små tjejer! Ja, tänk så fort det går – och snart kommer de att vara mer vakna :)
  Vädret är väl inte det roligaste just nu … mest grått. Härliga minnesbilder från den soliga höstpromenaden.
  Ha en fin fredag!
  Kram

 8. Meeeeeen vilka små godingar <3 Ja, nog 17 växer dom snabbt, det är mycket som ska hända det första året, hoppas du får möjlighet att träffa dom snart, vilken lycka det skulle vara :)
  Fina höstbilder från en solig dag, skitvädret är verkligen inte muntert, så jag förstår Daniel fullt ut!
  Vi ska visst få sol idag, just nu minus 4 grader och "våra" rådjur har varit på besök igen. Hyresvärden satte ut en fälla igår till grävlingarna och naturligtvis fastnade Luzzie i den! Så nu ligger hon inne sen dess, vill inte alls gå ut, hon blev nog chockad, den lilla <3
  Kram finaste Paula, hoppas på lite sol till dig också <3

  • Saija vill väldigt gärna att jag åker till Falun till julen, där ska bägge småttingarna befinna sig då eftersom Simon o Malva också åker hem till Dalarna. Jag drömmer om att det ska gå att fixa, men törs inte helt tro att det blir av. Men kära nån att Luzzie kunde fastna i fällan! Men, det kanske inte gör något att hon håller sig hemma., tryggast så. Gäller det Lazze också? Kramen

 9. Vad fina dom är töserna :-)

  Härliga bilder från hösten. Här regnade det en skvätt igår och var igenmulet mest hela dan så jag vägrade lämna lägenheten. Idag ser det bättre ut och det är 18 grader just nu så idag blir det nog till att gå ut och röra på påkarna igen :-)

  Hoppas solen hittar till dig med!

 10. Man kan riktigt känna doften av de små ljuvliga människobarnen. Ja nog vill man stanna i sängen vissa dagar! Härliga bilder från när solen skiner i alla fall, så när det droppar allt för mycket får du ta fram och titta på dom! Ha en finhelg!

 11. Härliga bilder på de små tjejerna och jättekul att få se dem :D Ja, nog växer de fort och snart både skrattar och jollrar de. Kul att du får vara delaktig via bilder och kanske filmer.
  Solen gör stor skillnad på hur vi uppfattar naturen. Jättefint hos dig med solglitter i vatten och en del höstlöv kvar på träden :D
  Kram

 12. Så fina barnbarnen är och att de växer och är pigga är ju det viktigaste. Hoppas att du snart kan få träffa dem. Så fina bilder på båda flickorna.
  Ja, en del regndagar kan en ju hoppa över. Absolut.
  Och dessa soliga dagar tar vi ju gärna med oss. Vackra bilder som piggar upp.
  Kram!

 13. Sötnos, visst är det tur att vi slutar att växa….

Kommentera