Fem en fredag # 10 ursäkter

tema: ursäkter

 

 

 1. Vad hade du för ursäkt sist du hoppade över ett socialt sammanhang?

Att jag var lite trött, att jag inte ville lämna Blinka hemma själv, att jag inte hade någon att gå med…

 1. Vad var din ursäkt senaste gången du kom sent till någonting?

Oj, jag kommer oftast alltid för tidigt. Kan inte hantera stress så bra längre, så jag tar alltid god tid på mig, står vid busshållplatsen en kvart innan den ska komma och fryser halvt ihjäl….

 1. Vad är något du önskar du kunde bli ursäktad från just nu?

Jag har så få åtaganden nu så jag slipper att ens fundera, gillar när min almanacka bara innehåller ett par punkter per vecka, andra blir stressade över tomma kalendersidor, jag njuter eftersom min kalender varit fullklottrad största delen av mitt liv.

 1. Vilken ursäkt har någon gett dig på sistone?

Att det är på tok för långt borta och för krångligt att ta sig hit för att hälsa på mig. Och det har jag dessvärre full förståelse för, det fungerar ju likadant åt andra hållet, när man själv vill hälsa på någon som bor på annan ort

 1. Vilken är den sämsta ursäkten du använt dig av i någon situation?

Haha, jag har alltid bra ursäkter!

 

 

Vill du läsa vad andra deltagare svarat eller hänga på själv, då ska du hälsa på hos ElisaMatilda

 

1

8 Comments:

 1. När jag såg rubriken så läste jag: Fem en fredag # 10 ursäkter. Jaha tänkte jag, får se vad Paula får ihop där då;-) Här fick jag ett gott skratt:-)

  Då du verkar vara rätt rapp i käften tvivlar jag inte ett ögonblick på att du har bra ursäkter i alla lägen;-)

  Tycker synd om alla som bor på landsbygden och som inte har egen bil. Där är man ju inte direkt bortskämd med bussar som går var 10:e eller 30:e minut.

 2. Härlig tolkning av detta med ursäkter och kan känna igen mig i några av dina svar. Stressa vill jag helst inte göra och har gärna lite luft i mina förehavanden. Detta med att du har långt till vänner och nära och de har långt till dig är ju som det är. Inte mycket att göra åt. Att sen kommunikationerna inte direkt är så utbyggda borde kanske ansvariga be om ursäkt för.
  Kram!

 3. Tycker dessa frågor var riktigt härliga, blev som en frisk fläkt en stund när man ser hur mänskliga alla är :D

 4. Klart du har bra ursäkter i alla lägen – tror aldrig du blir svarslös!
  Kul läsning – jag har inte hunnit med, men kanske hinner jag idag – om lusten faller på :)
  Ha en fin lördag!
  Kram

 5. Alla kommer vi med ursäkter men jag tycker att det är helt ok att säga att man inte har tid, ork eller lust. Nu för tiden säger jag hellre hur det är än försöker hitta på en ursäkt. Men visst, mina ärliga svar kan ju tolkas som ursäkter av andra :)
  Kram

 6. Det är fantastiskt hur många som hellre kommer tidigt än sent till något :)
  Bra att ha BRA ursäkter!

 7. Pingback: Fem en fredag v.11: Nutid - elisamatilda.se

Kommentera