Gästbloggare!

“Idag fattade matte äntligen att lite snö inte är något hinder för att ta sig fram i skogen, speciellt inte då man kan gå i spåren efter en fyrhjuling”

“Jag behöver ju lite nya marker att nosa i, här luktar det väldigt intressant under snön!”

“Vad sa du? Att jag inte ska äta allt jag hittar? Varför det? Jag lovar att det är både närodlat och vegetariskt!”

“På hemvägen har hon (matte) fattat att man kan gå skogsstigen för att slippa lervällingen på vägen, jag hatar ju att bli smutsig under magen!”

“Kollar bara lite här i gamla hästhagen om det skulle ligga kvar nån läcker hästbajs, men tji fick jag…”

“Ibland är min matte bara bäst, så här föredrar jag att borsta tänderna!”

“Tack för ordet, nu ska vi ut i solen igen”
hälsar Blinka

0

8 Comments:

 1. Hej lilla Blinka….så klok du är, jag förstår mig inte på dom där människorna ibland, man får inte äta det godaste man vet men vad gör dom själva då??? Jo, just det…. :evil: Ha det gott och gräv vidare i livet, kram på’re från Artemis :love: :love:

 2. Jag blir så sugen på promenader när jag ser dina bilder. Tyvärr så blir det inga längre promenader än ca 50 m (enkel tur) för jag må ju ta mig tillbaka också. :-D Huvve vill men inte kroppen.
  Kramen.

 3. Aaa vilken bra gästbloggare! Hon är ju bara för skön din lilla livskamrat. Cool teckning har hon också, den syns ju på ett helt annat sätt nu när sommarfrillan är klippt. Jo, vi har sol här med och ingen snö, så jag borde väl inte gnälla…. men jag vill ha upp temperaturen lite igen särskilt om nätterna. Det börjar bli jobbigt att dra på med bubbelplast om kvällarna för att sedan täcka av om morgonen. Ha en bra kväll i pörtet! Kram

 4. Oj vad mycket snö!!! Vi hade faktiskt lite vitt i morse också, men det försvann snabbt …

 5. Du är en fantastisk gästbloggare Blinka – tror du lärt dig av matte! Du blev så ung och snygg i nya frisyren, så nu kommer alla byns pojkar att uppvakta dig :)
  Ha det gott och fortsätt ledsaga din fina matte genom skogen :)
  Kram ?

 6. Så bra att din matte kom på andra tankar och du fick henne med ut på en rejäl vårvintrig promenad. Så mycket snö ni fortfarande har där uppåt i landet!
  Du kan väl gästblogga igen någon gång Blinka! Hälsa matte så mycket! :-D

 7. Tack Blinka för ditt inlägg. Kul att läsa vad du tycker och tänker om saker.
  Håller med dig om det där med att blir lerig på magen, det är inte skönt.
  Men din matte har klippt av dig pälsen, en annan ser ju ut som en lurv.
  Så är man VIT dessutom. Skulle man kliva i något man inte bör så syns det ju direkt!
  Men annars är det rätt ok. Snön är borta här, och min favvoboll är hittad. Den är lite naken nu då, för jag har skalat av ALLT, så det är bara själva blåsan kvar. Men akta dig var roligt jag har med den.
  Synnöve och Jimmy har inte en chans när jag springer iväg med den.
  Längtar lite efter sol nu, så jag kan ligga på verandan och njuta. Men det kommer väl.
  Ha nu en skön dag. Det ska jag. Bollen ligger där ute, jag har kissat revir på alla bildäck på bilarna som kommer, och skällt på grannen. Så min dag har varit fin så långt.
  Varma hundskall från Oscar hund.

 8. Sicken duktig gästbloggare! Underbart inlägg och jag tänker på Tessla förstås. Blinka verkar gilla snö. Hoppas på ett gästinlägg även i sommargrönska!
  Ha en fin helg, kram!

Kommentera