Av
den
8 juni 2014

Så har man överlevt även pingsthelgen.
Istället för att fira 21 gemensamma år satt vi idag och skrev på skilsmässoansökan… :thumbsdown:

Det kändes konstigt men ändå okej.
För att bryta alla eventuella negativa spiraler väljer jag idag en glad-blogg med en förtjusande liten flicka, den goaste jag känner!
Jag har inte träffat henne denna helg utan jag har lånat fotona av min dotter, men, jag har pratat med den unga damen i telefon 😀

Hon hade jättemycket att berätta men jag förstod ingenting… 😉
Pratglad tjej är hon hur som helst..

nessanpingst14a

nessanpingsti

nessanpingsth

nessanpingstj

nessanpingstk

nessanpingstg

nessanpingstf

nessanpingstc

Bråttom bråttom, nu ska fåglarna få mat!

nessanpingste

nessanpingstn

Fantastiskt bra kamouflerade!

nessanpingsto

Ingen kamouflage här inte!

nessanpingstm

Men alla ungar är söta och gulliga, så även måsens!

Har jag tur får jag kanske träffa Vanessa när jag är i Falun i slutet av veckan :love:

TAGS
22 kommentarer
 1. Svara

  Hönsakadorran

  8 juni 2014

  Vilken härlig unge, nej det är inte alltid lätt att förstå vad de sägen, men goa är de. Ja det måste kännas kontigt att skriva på såna papper, när man varit i hop så länge som nu varit.
  Kram

 2. Svara

  TT

  8 juni 2014

  Först blev jag bekymrad men ser ändå att du fixat detta och väljer att fokusera på annat och herre gud vilken sötnos hon här!! Kram!!

 3. Svara

  Ninni

  8 juni 2014

  Tur det finns gulliga ungar som kan skingra de dystra tankarna.
  Kram.

 4. Svara

  Doris Adamsdóttir

  9 juni 2014

  Underbara bilder !

 5. Svara

  Gunilla

  9 juni 2014

  Vilken söt liten tjej du har här. Massor av fina bilder på henne och fågelungarna. Bedårande allihopa 🙂 Nu är värmen tillbaka så det blir nog en del fina dagar till veckan. Kanske till och med ett dopp 😉 Ha det så fint i veckan och kramen 🙂

 6. Svara

  Ragnvi

  9 juni 2014

  Hon är bara så bedårande söt! Hon brås säkert på dig!

  Usch…mitt hjärta blöder för dig…så himlans tråkigt! Men glad ändå att du verkar ha landat på fötterna…
  Styrkekramar!
  Ragnvi

 7. Svara

  Bia

  9 juni 2014

  Bedårande unge! Hoppas du får möjlighet att träffa henne snart. Kram!

 8. Svara

  Gunnel

  9 juni 2014

  Vilken liten sötmas! Ja, deras språk hade man behövt ett lexikon till. Kram

 9. Svara

  Raija

  9 juni 2014

  Underbara bilder på lilla fröken. Du är stark som lyckas vända det svåra till något positivt…kram

 10. Svara

  Astrid

  9 juni 2014

  Fy så jobbigt det låter med skilsmässa, men går det inte så går det inte
  Det måste ju bli mycket som man måste lära sig att tänka i nya banor
  Tänkte bara när barnen flyttade hemifrån
  Men vilken otroligt go unge
  Jo Airi och jag har varit i samma grafikgrupp sedan början av 2000 så en sommar för kanske två å sedan så kom hon förbi med en rosenbuske, den börjar ta sig nu
  Hon har en blogg som jag tappat bort ska kolla lite mer
  När hennes Jappe var valp så skrev hon rätt mycket

 11. Svara

  Mia

  9 juni 2014

  Barn….underbara barn!!! :love: Jag är så glad att du har dina barn, barnbarn och barnbarnsbarn, det hjälper, det helar lite om sänder :love: :love:

 12. Svara

  Gunvor

  9 juni 2014

  Men åhh vilken sötnos! Visst är dom härliga i den här åldern då dom pratar på och man förstår inte allt men lite. Gulliga unge. hoppas du får trffa henne snart.
  Jaa du..det var precis så som du skrev om ditt cypernbesök. Det var vackert där men ack så turistiskt. Vi har aldrig varit där i Pafos nån gång förut. Men gubben ville gärna dit ifall vi skulle kunna åka till ställen där han varit som FNsoldat en gång i tiden. Men det blev inte av för det första så var det för långt tyckte jag då och att sitta i en taxi skulle nog bli ganska så dyrt. Så vi avstod. Men vi har haft en görskön vecka. Jag har badat nästan varje dag. Bara i poolen, för det var inget havsbad. Bara stenar och så blåste det höga vågor och det gillar jag inte. Ingen annan badade heller. Vi hade sex pooler att välja på så det fanns gott om plats.
  Nästa gång vill jag nog bo lite enklare och mera gemytligt.
  Ha det så bra trots allt jobbiga. Kram goa du!

 13. Svara

  "LillaSyster"

  9 juni 2014

  :thumbsup: Härliga små dunbollar! Fina Vanessa som bubblar på om ditten och datten – nä det är inte lätt att hänga med i allt de där små raringarna säger. :kiss: Men söta är de. Ha det fint! kram kram

 14. Svara

  Soffie

  9 juni 2014

  ????vilken otroligt vacker liten flicka så goo…å wow vilken bra bild den sista med masugnarna fniss den ena ser ut som hn sitter ner ju…

 15. Svara

  Kicki

  9 juni 2014

  Härliga småttingar av alla de slag!
  Det är då en evig tur att du kan se livet från den ljusa sidan igen.
  Kramen/Kicki

 16. Svara

  Herr Nilssons Fru

  9 juni 2014

  Sorglig – ja hoppar över de första ledsamma raderna idag 🙁 skönt ändå att de känns lite bättre för dig. Snart kanske du ramlar över en ny kärlek o får uppleva en nyförälskelse igen – de vore ju härligt!!!
  Vilken söt liten tös – man smälter nästan man ser på bilderna. Tänk att barn kan bli så söta o charmiga och alldeles underbara. Oh du är gammelmormor me, vilken bonus i unga år, ja för att vara gammelmormor är du allt väldigt ung – så de så.
  Kramiz

 17. Svara

  Malin

  10 juni 2014

  Hoppas hoppas du får mysa med sötaste ungen i veckan :kiss:

 18. Svara

  TjockMorsan

  10 juni 2014

  Vilka härliga bilder på en super söt liten tjej. När jag ser bilder av Vanessa så påminner hon mig om min egen lilltjej när hon var liten. tyckte det var alldeles nyss, men hon har ju precis fyllt femton år, konstigt nog!? ❓
  Håller tummar och tår för att du ska få tillfälle att träffa det lilla charmtrollet snart, så ni får ha flera förtroliga samtal. :thumbsup:

  Jag har varit en usel bloggare och inte besökt mina vänners bloggar på en evighet känns det som. Har fullt upp, men jag hoppas på att bli klar med flyttstädningen av gamla lägenheten den här veckan. Så trist att behöva vara inne och städa när vädret är så fint. Tycker mest synd om Nala som måste stanna inne med mig.

  Ha det så gott tills vi hörs igen!
  KramKram! :love:

 19. Svara

  BrittMarie

  10 juni 2014

  Hoppas verkligen du får träffa söta Vanessa då. Barn är verkligen något som kan förvilla en när livet är krokigt, eller hur?
  Kram

 20. Svara

  Anki

  11 juni 2014

  Härligt Paula! Skönt att du ser framåt och är positiv. Underbara bilder på Vanessa… hon är såå söt! Förstår att du längtar!
  Ha det gott!
  Kram

 21. Svara

  Eva-Lena

  16 juni 2014

  Ja vad vore livet utan barnen!? Inte värt någonting, vilken glädje de kan sprida när allt känns bottenlöst och svart. Hon är så vacker den lilla så vem som helst måste smälta när man ser henne.

  Trist avslut för er, men du gör ju absolut det bästa av situationen! Din finska SISU går inte av för hackor den!

  KRAM på dig!

 22. Svara

  Nilla

  18 juni 2014

  Kära Paula! Det var länge sen jag skrev något hos dig. Och ännu längre sen jag bloggade själv. Men jag börjar få ett litet sug, faktiskt. Men ännu finns inte tiden till det…kanske under semestern. Jag läste tidigare om din skilsmässa….så tråkigt. Så vi har haft sorg i vår både du och jag….men på olika sätt. Och det är en anledning till att jag inte orkat besöka och skriva hos mina bloggvänner. Men du vet ju om via facebook hur jag har haft det. Jag hoppas av hela mitt hjärta att du finner ro och lycka i ditt eget pörte…tillsammans med dina pälsklingar. Och sen har du ju precis som jag barn och barnbarn (du har ju även barnbarnsbarn…otroligt!) som förgyller tillvaro. Och hon är fantastiskt söt ditt lilla barnbarnsbarn.
  Många kramar till dig Paula

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 286
 • 380
 • 1 635 157
 • 5 092
 • 65 627
Sök här