Bloggen

Lugnt var det här eller?

Av
den
13 augusti 2017

Rena idyllen i pörtet, eller hur? Men skenet bedrar..

Titta vilken glad tant! Nej det kan man ju inte påstå…men skit i det, vad jag ville visa var att jag måste ha spräckt ett blodkärl under ögat för så här såg jag ut när jag vaknade igår!

Fick pudra inte bara näsan när jag skulle visa mig på loppis, men jag har inte ont, det är inte ett dugg ömt, så jag ska inte klaga, är bara lite förundrad..

Igår kväll var det dramatiskt i fri-idrotts-VM, Mo Farah förlorade guldet, Bolt fick kramp och ramlade, spjuttävlingen blev en oväntad rysare, höjdhoppstjejerna kämpade väl och Sally Pearson återvände till tronen efter flera jobbiga år…
Nu är det bara sista dagen kvar, sen väntar abstinensen!

Sent igår kväll fick jag höra att min dotter hade så svårt migränanfall att hon åkt till akuten, och där är hon kvar ännu!

Paulina är med henne och det är henne jag har kontakt med nu, morfinet biter inte och hon har fått nya anfall medan hon ligger på lasarettet. Eländes elände, mitt barn ska inte behöva ha så ont så hon inte står ut! Mammahjärtat blöder… 😥

Idag känns det som om hösten kommit, på förmiddagen knappt tio varma grader och det har regnat rejält inatt. Funderar på om det torkat upp såpass att jag kan ta en tur till blåbärsrisen, med stövlar på borde det väl fungera.
När jag känner mig frustrerad och rastlös så måste jag ut och röra på mig, som om det inte räckte så har jag en låång sittning hos tandis imorgon bitti med rotfyllningar på schemat :help:

TAGS
14 kommentarer
 1. Svara

  Mia

  13 augusti 2017

  Åh kära nån, en olycka kommer sällan ensam, det är då ett som är säkert det :thumbsdown: Hoppas nu att det går väl för dottern, kram på’re :love: :love:

 2. Svara

  Ninni

  13 augusti 2017

  Nämen fy vad tråkigt för din dotter! Jobbigt att sitta hemma och vänta och inte kunna påverka nånting.
  Ja nog känns det som höst idag. Kallt på förmiddan och inte mycket varmare nu men solen har i alla fall tittat fram här.
  Kom inte iväg på “konserten” igår. Vi kände att vi som är gjorda av socker tål nog inte allt detta regnande och dessutom var det kallt.
  Nu ska jag snart åka upp till Edsbyn och vara barnvakt. E och M vill gå och se Diggiloo i Bollnäs. Klart jag ställer upp som barnvakt. Men nog hade jag gärna velat se det jag med… men det får jag göra en annan gång. 😀
  Ha en trevlig avslutning på friidrottsVM.
  Håller tummarna för dig när du är hos tandläkarn. Själv ska jag iväg och få dropp.
  Kramen.

 3. Svara

  "LillaSyster"

  13 augusti 2017

  Två som är bekymmersfria i alla fall. Du ska se att det går bra hos tandläkaren och dottern är ju nu på rätt ställe och får säkert bästa vården.
  Såg bilderna på Bolt idag på morgonen, ååå vad jag led med honom, inte kul att avsluta sin karriär så. Ha en skön kväll och grubbla inte på morgondagen. Kram

 4. Svara

  Kersti

  13 augusti 2017

  Oj oj vilket elände kanske främst för dottern din. Hoppas att hon är bättre nu framemot kvällen. Tandläkar besök är inte roliga så jag håller tummarna för att allt ska gå bra och till ett någolunda vettigt pris.
  kram

 5. Svara

  Bia

  13 augusti 2017

  Usch så jobbigt för dottern!
  Att inte ens bli smärtfri när man kommit till sjukvården.
  Och så jobbigt för dig.
  Jag vet ju hur det kan kännas.
  Man skulle hellre bära smärtan själv!
  Kram!

 6. Svara

  Herr Nillssons Fru

  13 augusti 2017

  Vad läskigt med din dotter, de där med huvudet och värk är inte kul. Det är nog igentligen den värsta värk man kan få,de påverkar ju så många viktiga funktioner hu jeda mej, hoppas de släpper o det med bums. Lider med henne. Oh ditt öga eller under, läskigt som vad kan hända när man sover i lugnan ro. Lite jobbigt du bor en bit bort från dottern, man vill ju gärna finnas till hands och lindra mammaoron, men vi får lita på sjukvården och hennes dotter.
  Kramiz .

 7. Svara

  Tette Merio

  13 augusti 2017

  <3 <3

 8. Svara

  Anki

  13 augusti 2017

  Lider med din dotter … och det är klart modershjärtat blöder – våra barn är ju det som står oss allra närmast och man tar hellre på sig all deras smärta än att de ska behöva lida. Hoppas nu hon är bättre och har fått komma hem igen.
  Blinka och Torsten verkar ta det hela med ro i alla fall 🙂
  Skicka gärna regnet söderut – här behövs det!
  Tandläkarbesök i morgon … inte kul, men det kommer att gå såå bra – du är både modig och stark! Tänker på dig!
  Kram

 9. Svara

  Gunnel

  14 augusti 2017

  Stackars dottern din. Mn migrän har tack och lov försvunnit med åren. Hoppas det blir så för din dotter med. Jag bet av en tand i helgen, så jag måste nog med ringa min tandläkare. Kram

 10. Svara

  Gun

  14 augusti 2017

  Blodkärlen blir skörare med åren, precis samma sak har hänt mig ett par gånger alltid under natten, skämtade med min man och undrade varför han slår mig på natten, han såg alldeles förskräckt ut och skulle precis börja ett försvarstal då jag inte kunde hålla mig för skratt..
  Fy sjutton va jobbigt för din dotter, hoppas hon får hjälp.

 11. Svara

  Kicki

  14 augusti 2017

  Fy så jobbigt för Saija att ha såna migränanfall.
  Din lilla blåtira går nog snart tillbaka.
  Bäst du plockar dina blåbär, för nu ska det visst bli ett väldans regnande ett tag framöver.
  Men det kanske innebär att vi får svamp.
  Kramen

 12. Svara

  BrittMarie

  14 augusti 2017

  Usch för migrän! Jag har inte haft det själv, men ändå träffat på dem som har det väldigt svårt. Hoppas det blev bättre snart. Skönt för henne att ha dottern med. Blåtira däremot har jag haft. Den ska väl gå över den med. Härliga naturbilder med alla djur du har lagt ut!
  Kram

 13. Svara

  Eva

  14 augusti 2017

  När ens barn blir sjuka på något vis blir mamma hjärtat också sjukt, stort eller litet barn spelar ingen roll man blir lika nojig. Sen när man bor en längre bit ifrån känns det inte bra. Migrän har jag aldrig haft, det räcker med vanlig huvudvärk, det sägs vara jävligt.
  Snygg tjej, lik sin mamma, ni gillar samma stuk, tycker jag mig se.
  Vad är min blåtira mot dotterns migrän, så tänker du nog . . . och jag håller med dig Paula.
  Sköt om dig vännen/ Eva :love:

 14. Svara

  Anni

  15 augusti 2017

  Men du kan väl inte bara följa upp detta med en bokrecension!?! Hur har det gått för dottern? Hur ser ditt öga ut? (Tror bestämt att du var inspirerad av höjdhopperskan! 😉 ) Hur gick det hos tandläkaren?
  Kan du inte skicka regnet till Stockholm, vi går under av torkan – ja min trädgård gör det i alla fall!

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 320
 • 380
 • 1 635 191
 • 5 092
 • 65 629
Sök här