Bloggen

Ninni, Kicki, Helena, Synne….och Titti

Av
den
16 augusti 2011

Ja nu ingår även Titti i den exklusiva 😉 skaran som träffat finnkäringen Paula i verkligheten! :mrgreen:

Här sitter min gamla bloggvän i mitt kök, äntligen!
Titti och jag har läst varandras bloggar några år nu, och hon var precis som jag trodde, en pigg och pratglad tjej!
Vi hade några trevliga timmar tillsammans och jag hoppas vi ses flera gånger. Nu hittar hon hit och hon passerar ganska nära när hon åker till sitt landsställe.
Jag rekommenderar verkligen att försöka träffa vänner man fått på nätet, det är alltid lika skoj!

Nu förstår du väl varför jag så ogärna stiger upp om mornarna, kan man ha en mjukare mysigare sängkompis?

Helgen bjöd på svamputflykt förstås, vårt allra bästa kantarellställe vittjades (o nästan det enda också..)
Här får man sig en gympalektion, kröka rygg, åla och krypa för att nå de gula läckerheterna
De var lite tidigt ännu, mycket smått lämnades på tillväxt men vi fyllde ändå korgen. Nu kom det mera regn igår så om någon vecka blir det ett återbesök.

Nu försöker jag åter komma in i de gamla rutinerna som innebär att Hasse åker iväg till jobbet på eftermiddagen och dyker upp hemma igen vid tiotiden på kvällen..
Jag får roa mig bäst jag kan och dela min middag med Blinka.
Förresten berättade Hasse igår att han tror sig ha sett en björn på hemvägen ..några kilometer utanför Smedjebacken klev det ut ett djur och korsade vägen och av utseendet att döma trodde han att det nog var en björn men det var ganska stort avstånd så helt säker var han inte.
Bara nallen håller sig borta från min svampskog så är jag nöjd!

TAGS

12 augusti 2011

13 kommentarer
 1. Svara

  Eva

  16 augusti 2011

  Härligt att träffa goa nätvänner sådär, och känna samma upplevelse som genom de skrivna raderna 😆

  Hoppas björnen håller distans till Din svampskog!

  Kram
  från Eva

 2. Svara

  TT

  16 augusti 2011

  Inte gör det något att du la ut en bild på det nyllet, haha… jag är ingen hemlig person utan publicerar ju glatt bilder på mej själv!
  Tack igen för en jättetrevlig dag hos dej! Kram!

 3. Svara

  Nilla

  16 augusti 2011

  Vad kul med ytterligare en nätvän i verkliga livet. Och när det dessutom stämmer där också. Ser skönt ut att sova med den lilla söta “kudden”
  Kram…igen

 4. Svara

  Sigge Svamphund

  16 augusti 2011

  Jag håller med det var väldigt skoj att träffa dej i verkliga livet och alla dina supersjöar som var så simvänliga har jag INTE glömt!!!!
  Matte säjer att vi kommer att komma tillbaka, okänt när men kommer det gör vi…….

 5. Svara

  Mia

  16 augusti 2011

  Mmmm…å jag har gett mig 17 på att jag ska ingå i den där skaran! Det vore väl attan om det inte skulle passa…nån gång!
  Håller tummen att nalle inte trivs bland dina svampar! 😉
  Kram på dig!

 6. Svara

  Doris

  16 augusti 2011

  Härligt att få träffa blogg och FB-vänner IRL, jag har visserligen bara träffat 1 hitills men det kändes meddetsamma att vi lärt känna varandra väl genom nätet och nu planerar jag att försöka träffa några stycken till nästa sommar när jag stannar liite längre tid i Sverige.
  Hoppas verkligen att björnen håller sig undan när du och Blinka är ute på era promenader !
  Sköt om dig, kram.
  PS
  Sicken tjusig säng du har, förgyllda knoppar och allt !
  DS

 7. Svara

  Anki

  16 augusti 2011

  Jo nog är de lite småkul de där att ses i verkligeheten. Fast ja, jag har ju inte träffats så många, min tid har inte redigt funnits i alla bygg o renoveringsår, men nu så börja vi bli klara så man kanske skulle fara land o rike runt..*ler*. Nä men Paula skulle jag gärna besöka o se om jag kunde få ta del av något av alla hennes goda mat kanske. Oh kul vore om hon kom hit, så kunde jag bjuda på stuvade kroppkakor…nä förlåt de ville du ju inte ha….!! Något annat får jag hitta på. Kanske kålpudding som vi käkat här idag på vår lilla lugna bröllopsdag. Mätt som ett plätt. Igentligen bor du ju inte så långt bort från älsklingens barndomstad Eskilstuna o där är vi ju då och då..i november är de väl så dax igen, då stundar bröllop där uppe.

  Vilka arbetstider han har Hasse, vad gör han nu, e de fönster igen kanske. Min gubbe jobbar nu mera vanliga tider, dvs dagtid, de e skönt.

  Så gott ni har de i sängen…!!
  Kramiz Anki

 8. Svara

  Malin

  16 augusti 2011

  Vad kul att träffa bloggisar IRL. Än har jag inte träffat ngn som jag inte känner eller är bekant m sen förut.

  Nej vet du, jag kommer nog aldrig att köra motorcykel, men de är vackra att se på. Det närmaste jag skulle kunna tänka mig är en gammal packmoppe 😛

  Kramis

 9. Svara

  Mia

  16 augusti 2011

  Kafferep Paula! Ett perfekt höstnöje…eller hobby ;-))

 10. Svara

  messan

  16 augusti 2011

  Undrar när vi ska ses då…;). Tror det vore ett himlans roligt möte med mycket prat och livshistorier och en massa resoinslag och lite till. Ser fram emot det:):

  Precis som du säger så är jag så positivt inställd till den här sjukdomen som jag för länge sen accepterat fullt ut men…påminns om den varje dag jag får en massa mail som jag tycker är så superpositivt också, då det ger mig så mycket. Kanske jag skulle döpt min blogg till nåt annat:)

  Kramar till dig

 11. Svara

  Marketta

  17 augusti 2011

  Men jag har ju träffat dig IRL, på Dollar store 😆 . Jag har ju träffat flera av grafikbrudarna som är med i Målarboden, vi har haft några träffar. Sen brukar en del av dom komma och titta när vi är och tävlar. Det är roligt. Men det finns många fler nätvänner som jag skulle vilja träffa IRL.

  Det är nog inte omöjligt att han såg en björn. Vi tyckte vi såg en för många år sen när vi varit i Skultuna och dansat och körde hem mot Borlänge mitt i natten. Har för mig att det var nånstans mellan Fagersta och Smedjebacken. Men kommer inte ihåg vilken sida om Söderbärke det var.

  Kramizzar
  Marketta

 12. Svara

  Cina

  17 augusti 2011

  Kul att man får träffas på riktigt 😉
  Nu åskar det för fullt här igen så det är nog dags att släcka ner datorn. 😯
  Hej så länge!

 13. Svara

  Ninni

  31 augusti 2011

  Visst är det himla kul att träffas på riktigt! Och jag som trodde att vi skulle komma oss iväg på en dagstur neråt er till… än har det inte hänt. 😐 Men nån gång ska det hända. 😉
  Det skulle visst bli skapligt väder i helgen… undras om vi ska kolla om det kommit mer svamp på “vårt” ställe? Men det är säkert nån annan som hunnit före, det är ju fler som provianterar på samma ställe som vi.
  Kram.

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 192
 • 363
 • 1 626 586
 • 5 069
 • 65 363
Sök här