Selfie med ord

Selfie i ord # 2

Av
den
9 januari 2024

Klimakteriehäxan har startat upp en ny omgång av selfie i ord

1. Något jag minns från årets jul?
Glittrande barnaögon när riktiga tomtefar kom och ringde på och delade ut julklappar

2. Något jag satsar på för det nya året?
Må bra och njuta av livet

3. Något jag måste slänga fast jag inte vill?
Flyttade i mars för 28:e gången och kan nog lova att jag med hjälp av min dotter rensat rejält, både sånt jag ville bli av med och sånt som åkte med av bara farten…

4. Något jag måste köpa fast jag inte vill?
Nya glasögon är nödvändigt att införskaffa snart

5. Något jag lånat ut men aldrig fick tillbaka?
Inget jag kan komma på…

6. Något jag inte vill låna ut?
Min hund!

Vill du också hänga på? Klicka på länken ovan till henne, där hittar du allt du behöver veta!

TAGS
8 kommentarer
 1. Svara

  LillaSyster

  9 januari 2024

  Härligt att du satsar på dig själv! Såklart att inte prinsen är till utlåning, han har det bäst hemma hos matte =) Håller tummarna för att läget är stabilt. Kram

 2. Svara

  Mia

  9 januari 2024

  Helt rätt att du satsar på dig själv och prinsen förstås, hoppas läget är bättre för honom nu, kram på er <3

 3. Svara

  Anki

  9 januari 2024

  Kloka svar från dig. Vi tänker lika om att vi ska tänka på oss själva lite mer. Klart att du inte vill låna ut Daniel! Jag lånar inte ut Muffin heller 🙂 Hoppas läget är under kontroll.
  Kram

 4. Svara

  Ibod11 - Ingrid

  9 januari 2024

  En fin jul hade du och förhoppningsvis får du må väldigt bra och njuta mycket av livet framöver 😀 Klart du inte vill låna ut Daniel. Han är ju din käraste lilla kompis 😀 Nya glasögon är ett väldigt dyrt måste men jag försöker klara mig längre än jag borde. Svårt att välja bågar är det också.
  Kram

 5. Svara

  BP

  9 januari 2024

  Du och Anki svarvade rätt lika på två frågor – att ni ska njuta mera av livet, vara snällare mot er själva och att ni tack vare (eller på grund av) era flyttar inte har nåt kvar att slänga. Det är kanske det jag borde göra. Totalt är jag bara flyttat kanske sju gånger. Och i min nyvarande bostad har jag bott i över 40 år. Suck, jag vet;-)

  PS. Då du bloggar utgår jag ifrån att Daniel mår bättre. Hoppas och håller tummarna att så är fallet:-) DS.

  • Svara

   Paula

   12 januari 2024

   Men om du nu trivs bra, vilket jag har uppfattningen att du gör, varför då riva upp dina bopålar? Vad tror du vore ett bättre ställe att bo på?Ibland kanske du tycker att du bor på större yta än nödvändigt, men vad spelar det för roll? Det är väl sånt man bestämmer själv om man inte av andra orsaker, ekonomi eller dylikt behöver tänka om. Du bor fint, du har fina grannar, det är inte så självklart på en ny plats!

 6. Svara

  Klimakteriehäxan

  9 januari 2024

  Glasögon är dyrt men en nödvändig utgift emellanåt. Inser att den som flyttar också av nödvändighet rensar – jag har inte flyttat på över 30 år …

 7. Svara

  Susjos

  9 januari 2024

  Kul att läsa dina svar! Må bra och njuta av livet låter ju toppen, jag satsar också på det!
  Hoppas Daniel mår bättre!
  Kram

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 153
 • 189
 • 1 654 987
 • 5 128
 • 66 118
Sök här