Soffhäng

Bilder säger mer än ord, så här ser det ut i soffan i pörtet om kvällarna.
Teveprogrammen är av underordnad betydelse, närheten desto viktigare!

0

16 Comments:

 1. De är underbara dina fyrbenta vänner. Tänk så mysigt att få krypa ihop så tätt och bara njuta av närheten.

  Jag hoppas innerligt att i framtiden kunna se Amanda och Jerry gosa på det här viset. Än så länge har de några decimeters avstånd, men det beror nog mera på att Jerry inte riktigt gillar Amandas lekinviter än att de ogillar varandra. Håller tummarna :roll:

 2. Vilka sköna bilder!
  Ha dé!/Kram

 3. Sååå gosiga dom är dina vänner ,men tänk så mycket snö ni fått och vi som har barmark ännu .Här har det varit många extra utgifter den senaste veckan också ,nya framdäck till min bil ,min mans bil där var det ingen värme inte så bra så här års så han hade den på verkstaden en dag i hopp om att det skulle bli bättre men bra blev det inte ,Dyyyyrt .Sedan hade dom fått av av blinkers spaken också .Så nu blir det ett nytt verkstadsbesök .Kallt är det här – 4 grader och blåser ,kramen ,Nette

 4. Ser underbart ut, så fina de är kompisarna! Men var är Astrid?

 5. Vilka gosiga kompisar du har i soffan! Är det det där som visar hur man lever som “hund och katt” ;-) ?
  På min blogg kan du läsa och memorera lite om mina familjeförhållanden. Jag har visst varit lite onödigt hemlighetsfull :smile:
  Kram

 6. Det är allt en rolig by du bor i Paula ;-) Själv har jag ganska dålig koll på mina bybor. Däremot vet jag att min “hemlige” son fyllde 32 igår, och det är inget jag smusslar med :grin:
  Kram

 7. Mysiga! De har verkligen funnit varann.
  Kram.

 8. Åhh, så mysigt de ser ut att ha det tillsammans. Jag tänker rätt ofta på att jag skulle vilja ha ett djur till, en djurkompis till Nala. Mathilda älskar katter, men Julia är lite känslig har vi märkt på senare år, så det vågar vi inte riskera. Kanin har vi haft en gång, men jag kände av höet, så det går också bort. Guldhamstrar har vi ju haft förr, men de är lite små? Vi får nog vara nöjda som det är… :???:

  Kramis!

 9. Åh vilka underbara bilder!!!! Vi människor kanske också skulle göra så där….prioritera närheten… ;-)
  Kram fina du!

 10. ÅÅÅÅ dessa små raringar, sambos. Blir så himla glad o se dina pälsklingar. Dom är ju så vackra o gosiga ihop. Ha en riktigt go kväll. Kramen Lisa.

 11. Sv; vet ju inte varför det skulle tas magnetröntgen :sad: Men det är gjort nu :o

  Fina foton!

  Kramis

 12. Jag AVSKYR vinter lika mycket som matte. Går inte att bada, spaa leta svamp hitta fynd. Tillräckligt mycket lappmögel så kommer jag inte fram i min skogar heller.
  Spark? Matte skrattar så hon tjuter, går för f-n inte att åka sån i skogen. Nä fram för milda barmarksvintrar när man kommer fram överallt. De där vintrarna med flera meter lappmögel då lärde jag mej att de ska avskaffas.

 13. men åhhh sötaste!!!! Vilken kärlek :razz:

  Ska nog försöka få ihop ett inlägg snart o berätta om mitt vilda leverne ;-)

 14. Aaawww sicka goa vänner ?

 15. Kärlek är vackert!

Kommentera