Söndags-smakbit # 50

Bloggen Flykten från verkligheten ger oss varannan söndag chansen att publicera ett litet smakprov ur en bok vi läser.

Jag läser nu en mycket spännande bok, American dirt, av Jeanine Cummins

Jag har länkat titeln till förlaget där du kan läsa mer.

Utdrag sid. 73

“They sit in the last row, near the wall, and Lydia stows their backpacks under their folding chairs. She covers her face with her hands and instructs Luca to do the same, but it`s not veneration. It´s only for concealment, in case any of Los Jardineros are Christians, in case they traffick drugs on a Monday, stab people on a thursday, and then come here seeking forgiveness on a Sunday. It doesn´t seem more outlandisch than anything else that´s happened.”

sid.96

“But now, after more than four years of talking beautifully in two languages, Luca´s voice retreats, and the erswhile silence returns. Lydia sees it happening, and there´s nothing she can do to prevent it. It settles over him lightly at first, but soon, like a shellac, it hardens, By Wednesday morning, his muteness is pronounced. He responds to direct questions only with his face, his body. He perfects, once again, the art of the blank stare, and Lydia feels inside her some last, clinging boulder of sanity slipping”

0

10 Comments:

 1. Tycker jag känner igen författaren, men har inte läst något av henne.

 2. okänd bok för mig, men jag blev nyfiken! tack för smakebiten!

 3. Den här boken läste jag tidigare i år, den var intressant på många sätt. Tack för smakbiten.

 4. Den här står på den väldigt lååååånga läslistan. Tack för smakbiten!

 5. Denne har jeg absolutt tenkt å lese! Jeg har hørt så mye bra om den, så jeg håper at jeg vil synes den er like god :-)
  Ha en riktig fin adventssøndag!

 6. Ny författare för mig, trevlig Lucia!

 7. Den här har jag läst och tyckt mycket om! Spännande och intressant.

 8. Tack för smakbiten! Har hört talas om boken men inte mer än så. Men den finns nu på min läselista. (Betar av den så snabbt jag kan.)
  Kram

 9. Tack för smakbiten! Vill läsa den.

 10. Helt okänd bok för mig. Tack för smakbitarna!

Kommentera