Selfie med ord

Selfie med ord /om TV

Av
den
6 februari 2024

# om TV

1. Det programmet vill jag aldrig missa!
Robinson, Mästerkocken, Mästarnas mästare, Kontrapunkt, På spåret, Allt för Sverige

2. Det programmet borde verkligen läggas ner!
Fjantiga lekprogram där diverse kändisar deltar

3. Det programmet glömmer jag aldrig!
Lilla huset på prärien

4. Den serien rekommenderar jag!
Jag har börjat titta på Outlander, ännu bara på första av 7 säsonger, få se hur länge jar orkar och vill, Historien om Sverige är en utmärkt dokumentärserie, jag som inte gillade ämnet i skolan har lärt mig massor

5. Den serien varnar jag för!
Ingen aning

6. Det “tv-ansiktet” borde få lite ledigt!
Jag såg att Petra Mede ska leda Melodifestivalen, hon får gärna hålla sig i kulisserna, gillar henne inte.

Klimakteriehäxan håller i Selfie-pinnen, besök henne och delta du också!

TAGS
19 kommentarer
 1. Svara

  LillaSyster

  6 februari 2024

  Jag är av samma åsikt som du ang valet av programledaren =) Men jag ska inte titta, så det kvittar ju egentligen mig. Ha en bra eftermiddag! Nu jobba igen. Kram

 2. Svara

  Klimakteriehäxan

  6 februari 2024

  Oj du har många favoriter, några har vi gemensamma. Men Robinson har jag exvis tröttnat på.

  • Svara

   Paula

   8 februari 2024

   Jag fick en nytändning på Robinson när Petra tog över, och även Anders Lundin är bra programledare.

 3. Svara

  Minton

  6 februari 2024

  Håller med om Petra Mede men tittar inte Mello.
  TV är en möbel som sällan används. Naturprogram och nyheter ibland någon dokumentär.
  Snöiga kramar från oss

  • Svara

   Paula

   8 februari 2024

   Jag tittar nog varje kväll på något program, men ytterst sällan på något som går direkt just då, utom sportsändningar då. Idag har jag tittat på juniortjejernas tvåmil i ungdoms VM, men här hade varken finska eller svenska tjejerna någon framgång. Killarna kör i eftermiddag, kanske blir det bättre resultat där. Håller med om att naturprogrammen är mest sevärda! Kram och nospuss till Minton, -16 grader kallt och strålande sol! Passar oss inte jättebra…

 4. Svara

  Mia

  6 februari 2024

  Ingen här hos dig är visst nån Petra-fantast 🙂 nä, inte jag heller!
  Helt plötsligt fick jag en flashback vad gäller favoritserier…..”Törnfåglarna”. Den vill jag se igen! Kram på’re

  • Svara

   Paula

   8 februari 2024

   Ja vilken underbar serie det var! Finns många gamla godingar, många kan man säkert hitta om man googlar. Du tittade väl på Mästerkocken igår, ett riktigt kul gäng är det i år också, o stackars tjejen som fick lämna. Jag hade nog inte fixat marängen jag heller…
   Kram

 5. Svara

  Kina

  6 februari 2024

  Allt för Sverige hade jag glömt bort. Det är ganska kul att titta på. Deltagarna är ju så otroligt entusiastiska och i många stycken SÅ osvenska!
  Och snyggningen, hette han Mickael London?, honom glömmer man inte! Man blir påmind om många program man sett när man läser andras bloggsvar.
  Ha en fin fortsättning på denna vecka! Kram!

  • Svara

   Paula

   8 februari 2024

   Nästan rätt, Michael Landon heter han, undrar om inte han gått ur tiden…TV idag har blivit ganska opersonlig såtillvida att man sällan kan prata med arbetskamrater eller kompisar om något program för alla ser på olika kanaler och program! Kram från soligt men kallt (-16) Falun

 6. Svara

  Anna i Portugal

  6 februari 2024

  Lilla Huset på Prärien är verkligen en serie jag inte glömmer heller. Vi kallar ju t.o.m. vårt lilla hus för samma sak 🙂

 7. Svara

  BP

  6 februari 2024

  Hahaha! Idag är vi totalt INTE överens. Undantag Robinson till viss mån och absolut de larviga programmen med kändisarna…
  Petra Mede tycker jag är otroligt rapp i käften, åtminstone då jag såg henne i ett dansprogram i tv4. Martin Melin deltog, därför tittade jag på ett avsnitt. Annars vet jag inte vad hon har gjort, förutom att bli mamma vid 52. Och det talar inte för henne direkt;-)

  • Svara

   Paula

   8 februari 2024

   Jag gillar inte Petra Medes sarkasmer och hennes dryga sätt att prata, artikulerar på något märkligt vis som inte tilltalar mig…Men tack o lov har vi så många kanaler att tillgå så man behöver verkligen inte reta sig på programledare, bara att välja bort! Och Mello, nä se det är så trist så klockorna stannar.

 8. Svara

  Ibod11 - Ingrid

  6 februari 2024

  Några serier gillar vi båda men jag tröttnar snabbare på vissa serier som bara fortsätter. Typ mästerkocken, på spåret och allt för Sverige. Men Robinson vill jag se och mästarnas mästare hänger jag med i en säsong till. Sedan får vi se om jag orkar mer. Jag gillar egentligen inte heller fjantiga lekprogram men efter att ha vägrat titta på bäst i test i flera säsonger gav jag med mig och såg ett program. Sedan var jag fast. Oj, vad jag har skrattat 😀
  Petra Mede varken gillar eller ogillar jag. Hon duger helt enkelt. Hon kan vara lite smårolig men även ganska plump.
  Lilla huset på prärien såg vi hela familjen tillsammans och den var bra. Men jag skulle inte vilja se den igen.
  Kram

  • Svara

   Paula

   8 februari 2024

   Mina flickor gillar Bäst i test, men vi har överlag inte alls samma smak så det är jättesvårt om vi ska tillbringa en kväll tillsammans i tv-soffan. Men så är vi ju tre olika generationer så då är det ju inte så konstigt egentligen. Ikväll kommer inget av intresse på linjär-tv så jag får nog påbörja en ny engelsk deckare på britbox kanske. Eller så lyssnar jag på ljudbok istället! Har ni också kallt, plötsligt bidde det 16 minus här, mycket kallare än utlovat. Beror säkert på att solen skiner från en klarblå himmel. Ha en fin torsdag, paus i skidåkningen så nu blir det hundpromenad/Kram

 9. Svara

  Anna-Lena

  6 februari 2024

  Petra Medevär så nochig. Gillar inte henne heller
  Men det har varit rätt lugnt kring henne ett tag.
  Lekprogram! Usch! Frågesportsprogram! Gärna
  Kram

 10. Svara

  znogge

  6 februari 2024

  Lilla huset på prärien minns jag mycket väl och har sett många avsnitt. Har även läst böckerna.
  Tvärtemot många så tycker jag att Petra Mede är helt okej så henne stör jag mig inte på. Frågesporter tycker jag oftast bra om och “På spåret” är en favorit.

 11. Svara

  Kicki

  7 februari 2024

  Jag gillar frågeprogram, som typ Postkoden,
  Gärna engelska deckarserier.
  Outlander har jag aldrig börjat att se.
  Jag som var helt ointresserad av historia i skolan (tror jag hade bc i betyg), men nu tittar jag med behållning på serien om Sveriges historia.
  Kram

 12. Svara

  christian

  7 februari 2024

  Ja vad ska man säga….kul att bli påmind om “lilla huset…”, det såg vi också förr, så mysigt!
  Sveriges historia gillar jag också, förutom den töntige “programmledaren”

 13. Svara

  Susjos

  7 februari 2024

  Vi gillar verkligen att titta på samma program, utom Kontrapunkt som jag inte känner till 😉
  Tänk att jag såg aldrig “Lilla Huset på prärien”? Var väl inte i den åldern att jag satt inne och såg på TV då?
  Petra Mede är proffsig, så glad att hon ska leda ESC, undrar dock varför Malin Åkermann ska vara med?
  Kram!

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 169
 • 189
 • 1 655 003
 • 5 128
 • 66 118
Sök här