Bloggen

Sicket slaskande!

Av
den
9 februari 2019

Undrar du varför Blinka ligger och ser allmänt uttråkad ut?

Jo hon tycker nog att matte är världens tråkigaste…

Men det var innan vi varit ute i sörjan och glidit omkring!

Att gå ut med en hund som inte vill bli våt om tassarna är helt omöjligt just nu.
Så jag tycker vi gör helt rätt i att stanna inomhus och invänta bättre tider.

Det var många husägare som klättrade omkring på sina tak och skyfflade undan snön som nu blivit tung som bly!
På baksidan av mitt lilla pörte har redan snön rasat, här på framsidan dröjer det nog inte länge innan det dundrar ner..

Men hör ni alla glada, nu slipper ni se bilen helt nerisad!

Funderar på vad jag ska hitta på ikväll när mellon drar igång, har ni hört skämtet?
“Om du fick välja mellan att se på Mellon och ett skott i foten, vilken fot skulle du då välja?”

Ungefär så känner jag…alla dessa deltävlingar med mer eller mindre urusla bidrag är pinsamt skämmiga.
Ja det är förstås min åsikt. Vad tycker du?

TAGS
11 kommentarer
 1. Svara

  Justina

  9 februari 2019

  Tittar överhuvudtaget inte på skiten super super halt

 2. Svara

  Mia

  9 februari 2019

  Paula, du kan inte ha mer rätt…tror jag väljer vänster fot, har ändå lite ont i den 😉
  Här ute vid kusten är det isgata på vägarna, än så länge har vi klarat oss bra, hoppas det håller i sig! Inget regn och slask tack!!
  Kram på’re

 3. Svara

  Kicki Fredlund

  9 februari 2019

  Jag tittade inte på mellon förra veckan, kommer nog inte göra det ikväll heller.
  Deras krystade skämt är så pinsamma, låtarna vet jag inget om eftersom jag stängde av.
  Fy för attan för vädret som är just nu. Jag har halkat omkring på vägarna med bilen idag.
  Kamen

 4. Svara

  ibod11 - Ingrid

  9 februari 2019

  Jag blir ofta besviken på låtar och skämt på under hela tävlingen men tittar gör jag 😀 Förra veckan var det faktiskt flera låtar jag tyckte om. Dessutom skrattade jag ett antal gånger och gillade även programledarnas mellanaktsnummer. Jag var positivt överraskad med andra ord 😉
  Den där blöta isgatan ser inte alls lockande ut. Bättre att hålla sig inne och se skidtävlingarna 😀
  Kram

 5. Svara

  Ninni

  9 februari 2019

  Vad gäller mellon så blir det nog ett skott i foten. Tror jag väljer den högra (fulfoten) för det är den som värker mest. Annars är det ryggen och hela vänster sida på kroppen som värker nu. Jag har ju varit i gång i två dygn då jag haft barnbarnet här plus snöskottning så det är väl inte så konstigt. Och när jag var till mor igår kväll och sopade av hennes bil och skottade snö så blev det nåt som hände i ryggen så det är det jag känner av nu. Alvedon kombinerat med Irpen hjälper inte utan det är bara att försöka hitta ett läge där det inte gör så ont och sen vara kvar i det läget (liggande). Trots ryggvärken var jag tvungen fram med snabeldraken idag innan vi drunknade i smulor och kattussar. Inte blev ryggen bättre av det men jag hittade en ställning i soffan och där somnade jag och sov hela Sverige – Ryssland matchen. :\ .
  Jag vet inte hur blött det är här hos oss för jag var bara ut och hämtade tidningen strax efter 9 och sen har jag varit inne. Har ju fått mycket frisk luft när lilla V var här för vi har haft mycket roligt i snön. Hon har klättrat i en rejält hög snöhög som snöröjarna fixat i slutet av vår gata, vi har åkt spark så fort så det var nästan farligt nerför gatan bredvid. Ungen jublade över vad fort det gick. Hon har åkt skidor och vi har gjort en snölykta. Badhuset har vi också hunnit med och där tog jag med henne i den stora bassängen (hennes mamma tycker bättre om den varma barnbassängen) så hon simmade och simmade med både armkuddar och en simdyna på sig “Och du behöver inte hålla i mig heller mormor”. Det var lycka det. 🙂
  Nä det blir en lugn helg här om jag får bestämma. Tur det finns lite skidåkning att se på tv:n så vi inte bara tittar på serien “Outlander” via Netflix. Den såg vi fyra avsnitt av igår kväll innan vi stupade i säng.
  Ha en skön helg!
  Kramen.

 6. Svara

  BP

  9 februari 2019

  Konstigt nog verkar du har samma skitväder som vi, fast är har slasket en helt annan färg som påminner om just det – skit.
  Tittar faktiskt inte på Mellon, men tycker det är så himla roligt att bloggkompisarna Ama, Susjos och Åsa är så inbitna fans. Det är bara att läsa deras inlägg, då är man uppdaterad om man är intresserad, vilket jag inte är. Men snart börjar ju del 2 av den engelska deckarserien:-)

 7. Svara

  Hanneles bokparadis

  9 februari 2019

  bra spikskor funkar.

 8. Svara

  Ditte

  9 februari 2019

  Nej, “mellon” är jag helt ointresserad av. Men i kväll satt jag med för barnbarnen är här och de ville titta. Dock försvann deras entusiasmen ganska snart och vi övergick till att spela spel samtidigt som vi lyssnade på “godingar” som man minns mer än en vecka och som är mer bestående. Snöslask även här och grått. Att ta sig ut är förenat med livsfara på sina ställen. Förstår att Blinka gärna stannar inne.
  Kram!

 9. Svara

  Anki

  10 februari 2019

  Inget bra promenadväder … inte för någon! Jag älskar mina icebugs just nu 🙂
  Mellot – har inte tittat på flera år – bättre att läsa en bok 🙂
  Kram

 10. Svara

  "LillaSyster"

  10 februari 2019

  Mellon håller med dig, bidragen är dåliga och mellan snacket är ännu värre, står inte ut många minuterar åtgången. Jag valde att titta de senaste inspelningarna på play av Renés brygga – det var bra mycket roligare =) Jo, slask och idag blåser det rejält kanske torkar det upp lite. Igår räfsade jag i hop fem rejäla snöskyfflar med solrosskal under fågelbordet och så passade jag på att räfsa bort sten som kommit upp på gräsmattan då grannen skottat med maskin. Ha en bra söndag!

 11. Svara

  Ama de casa

  10 februari 2019

  Jag är inte ett dugg intresserad av den däringa Schlagern… Haha! Vem försöker jag lura? Jag är (tyvärr) beroende av det programmen sen slutet av 60-talet. Fast jag håller med, för segt och utdraget och dessutom så mycket fokus på programledarna?
  Nej, även om inte allt var bättre förr så var Schlagern det. Då när det var ett program och en vinnare korades på en gång.

  Jösses vad slaskigt ni har det! Ser dessutom glashalt ut. Be careful out there!

LÄMNA GÄRNA EN KOMMENTAR

Kantstött halvt antik, ringrostig finska som bott i Sverige mer än halva livet, före detta bankkamrer, krögare, hamburgervändare, lucknucka, numera skogsmulle som håller grytan puttrande, gärna med svamp och annat ätligt ur naturens skafferi, matte till hund och dammråttor, mamma, mormor, gammelfarmor/mormor
Kategorier
Statistik
 • 450
 • 770
 • 1 611 118
 • 5 044
 • 65 075
Sök här